Hirdetés

4K-s filmeket osztogat a Samsung



|

A HU9000-es hajlított tévékhez nyolc darab ajándék film jár.

Hirdetés

A Samsung egy új akciója keretében Ultra HD-s filmcsomagot kezd osztogatni az UN55HU9000, az UN65HU9000 és az UN78HU9000 típusú, hajlított kijelzős tévék tulajdonosainak. Aki vesz egy ilyen 4K-s televíziót, az összesen nyolc darab ajándék 4K-s filmet kap azért, hogy élvezhesse a prémium vászon előnyeit és képességeit. 

Hirdetés

A június 30-ig kérhető UHD Video Pack tulajdonképpen egy merevlemez, rajta a nyolc filmmel ( köztük a Z világháborúval). A csomag ára 299 dollár, míg a tévék indulóára most 3500 dollár. A filmek között ott van többek között még az X-Men kezdetek: Farkas és a G.I. Joe - Megtorlás, valamint az Éjszaka a múzeumban is. 

Azt nem tudni, hogy az ajánlat a jövőben bővül-e újabb címekkel, a jogosultaknak viszont akár 12 hetet is kell majd várniuk a HDD-re. A lehetőséggel az is élhet, aki korábban vett ilyen tévét, és tudja igazolni a vásárlást. Sajnos az ajánlat úgy tűnik, hogy egyelőre csak Amerikában érvényes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.