Hirdetés

4K-val újít a Canon EOS 5D Mark IV



|

2015 elején érkezhet az EOS 5D Mark IV, ami 4K-s videót is tud majd rögzíteni.

Hirdetés

Néhány hónapja derült ki, hogy a Canon az idei évben három DSLR-t akar kiadni. Az egyik már meg is érkezett a Canon EOS 1200D személyében, a második pedig vélhetően a szeptemberre pletykált Canon 7D Mark II lesz, ami az EOS 7D-t hivatott leváltani, még a Photokina 2014 startja előtt. 

Hirdetés

A harmadik szintén egy DSLR fényképező lehet, egyesek szerint az EOS 5D Mark IV, ami talán 2015 elejére várható. A Canonwatch új információkkal is tudott szolgálni a lehetséges harmadikról, amelynek a különlegessége az lehet, hogy már 4K-s videót is tud rögzíteni

Ez persze nem olyan nagy meglepetés, elvégre a 4K a fényképezők piacán is a következő nagy újítást jelenti. Szintén valószínű a 4095 x 2160-as felbontás támogatása azért, mert anno az EOS 5D Mark II is beújított a Full HD-val. Ha valaki nem bírja kivárni a pletykált utódot, és mindenképp 4K-t akar Canon márka mellett, akkor jelen pillanatban az EOS-1D C-t kell megnéznie. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.