Hirdetés

5 milliméteres hibrid HDD a WD-től



|

A hibridek között a legvékonyabb 2,5 hüvelykes meghajtót mutatta be a Western Digital.

Hirdetés

A Western Digital bemutatta a legújabb hibrid merevlemezét, amely a 2,5 hüvelykes kategóriában indul, és a valaha volt legvékonyabb: mindössze 5 milliméter vastag. Bár a WD hosszú sorokon keresztül dicsérte az új adattárolót, a konkrét technikai adatok egyelőre váratnak magukra.

 

Az első tesztpéldányokat már eljuttatta a gazdáihoz a gyártó, amely büszke a rekordvékonyságú meghajtókra, amelyek elsősorban a mobileszközökben, főként az ultrabookokban kaphatnak nagy szerepet.

 

Összehasonlításképp elmondható, hogy egy szabványos, notebook-ba való HDD vastagsága 9,5 milliméter, noha a WD az idei év eleje óta már 7 milliméteres modelleket is kínál. Az 5 millis hibrid előnye, hogy 50 százalékkal kisebb helyen elfér a szokványos merevlemeznél, az ára pedig a töredéke egy SSD-nek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.