Hirdetés

50 óra videó AVCHD formátumban



|

Új Everio digitális kamerák: 50 órányi AVCHD videó full HD-ben!

Hirdetés

 

A JVC már ebben az évben bemutatta az első olyan, merevlemezes kézikameráit, amelyek Full HD-s anyagok rögzítésére alkalmasak. A gyártó most három új taggal is bővítette az Everio családot.

 

A GZ-HD30, HD40 és HD10 már nem a korábbi 3-CCD-s rendszert használja, hanem egy teljesen új CMOS szenzort. A HD40-be egy 120 gigabájtos, 1,8 hüvelykes merevlemezt építettek; míg a vékonyabb HD30 80 gigabájtosat kapott - ezzel azonban kategóriájában (80 GB) a legkisebb a világon.

 

jvc_everio.jpg

 

Mindkét modell képes AVCHD és MPEG2 formátumokban videót rögzíteni, Full HD-s felbontásban. A HD40 ráadásul akár 50 órányi anyagot is fel tud venni AVCHD-ben: ilyen téren ezzel a tudással első a világon.

 

A "belépőkategóriásnak" számító HD10 csupán AVCHD formátumban tud felvenni, és 40 gigabájtos merevlemezt kapott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.