Hirdetés

500 GB zsebben



|

A Buffalo hordozható merevlemeze USB-csatolón át tud kommunikálni.

Hirdetés

 

 

buffalo_500.jpg

A Buffalo MiniStation TurboUSB hordozató merevlemez nagy előnye a külső, 3,5 inches merevlemezekkel szemben, hogy nem kell hozzá külön energiaforrás.

 

A tárolónak csupán egy USB-kapcsolatra van szüksége. Mérete akkora, hogy akár zsebben is kényelmesen hordozható, ha mindehhez pedig hozzávesszük, hogy egészen elképesztő, 500 gigabájtos kapacitással rendelkezik, akkor minden bizonnyal szeretnénk egy ilyenre lecserélni pendrive-unkat.

 

A rázkódásvédelemmel és ingyenes biztonsági szoftverekkel is ellátott hordozható merevlemeznek tehát még külön energiaforrásra sincs szüksége. Az ígéretek szerint az USB-s sztendernél még gyorsabb adatátvitelre is képes a MiniStation TurboUSB, amelynek ára várhatóan csak 329 dollár (56 000 forint) lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.