Hirdetés

630 W nyers erő a HKC-től



|

Egy jó játékos gép alapja egy erős táp kell legyen, ami megbízhatóan és jó hatásfokkal szolgálja ki az egységeket.

Hirdetés

A HKC kínálatában megtalálható UPS 7630-as modell pontosan ilyen, hiszen 630W-os maximális terhelhetőségével akár a legvadabb konfiguráció energiaellátására is megfelelő választás lehet. A tápot természetesen ellátták minden fontos védelemmel, így nem kell attól tartani, hogy egy rövidzárlat, vagy egy részegység miatt az egész vasat lehet dobni a kukába.

20083311721207139afimminnideat8jcom.jpg

 

A 150x140x86 mm-es dobozt egy 120mm-es ventilátor szellőzteti, aminek a fordulatszáma a terhelés függvényében változik, így 19 és 26 dBA között mozoghat. A melegedést a jó hatásfok is csökkenti, a  gyári adatlap szerint 30 és 100%-os terhelés között akár 80% fölötti értékkel dolgozik. A csatlakozók moduláris felépítésűek, így a nem használt ágakat egyszerűen le lehet húzni, ezzel javíthatjuk a gép belsejében a szellőzést, a szerelés pedig jelentősen egyszerűbbé válhat.

A vezetékekkel sem spóroltak a gyárban, a 24 pines ágon kívül 4 molex, 2 floppy,  egy sata, két PCI-E, és egy 8 pines (4+4) kaput találhatunk, ezzel természetesen támogatja az extrém processzorokat valamint az SLI-Crossfire összeállításokat is, akár komoly túlhajtás mellett is. Az adatlap szerint az élettartama 100.000 óra fölött van 70%-os terhelés mellett, így várhatóan a mindennapos használat mellett több számítógépet is ki fog szolgálni éveken át.

A HKC termékeket a Mercury Impex forgalmazza hazánkban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.