Hirdetés

6,4 centiméteres projektor a Samsungtól



|

A Samsung SP-H03 igazi különlegesség a pico projektorok között, ráadásul csupán 6,4 centiméteres.

Hirdetés

 

 

A pico projektorok egyre fejlődnek, és most a Samsung legújabb modellje is tartogat némi különlegességet. A mindössze 6,4 x 3,8 x 6,4 centiméteres eszközt SP-H03-nak hívják, és olyan apró, hogy összetéveszthető egy régi Polaroid fényképezővel.

 

Az SP-H03 1 gigabájt beépített memóriával rendelkezik, ami micro-SD kártyával 16 gigabájtra bővíthető. A 30 lumennel dolgozó projektor WVGA felbontásra képes (854 x 480), ami talán képes feledtetni a vicces, beépített 1 wattos hangszórót.

 

A projektor rengeteg formátumot támogat, néhány ezekből: AVI, MP4, ASF, MPG, RM, FLV, WMV, MP3, MP2, WAV, WMA, FLAC, APE, RA. A töltőre szükség lehet, hiszen mindössze 2 óra az üzemideje a 170 grammos apróságnak.

 

A még ebben a hónapban megjelenő pico projektor ára 300 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.