Hirdetés

7 hüvelykes tablet távirányító a Samsung LED-TV mellé



|

A LED TV Couple a Samsung új LED-es LCD-televíziója, amelyhez 7 hüvelykes, érintőképernyős távirányító jár.

Hirdetés

 

A Samsung nem reklámozta előre, hanem egyszerűen piacra dobta Koreában a LED TV Couple-t, amely a 2009-es IFA kiállításon is látható. Egy 55 hüvelykes, LED-es háttérvilágítású LCD-televízióról van szó, amelyhez egy 7 hüvelykes, érintőképernyős tablet jár távirányítóként.

 

samsung-tv-couple.jpg
Képforrás: engadget

 

Utóbbi 802.11n szabványú Wi-Fi hálózaton keresztül képes kommunikálni és irányítani az egész házimozi-rendszerünket. Az eszközön interaktív műsorújságot böngészhetünk, és akár bele is nézhetünk egy-egy programba anélkül, hogy odakapcsolnánk.

 

A widgetekkel is felszerelt tablet a társított PC-n lévő adatokat is képes kezelni, de ami érdekesebb, hogy  a házimoziról a tabletre élő tévéadás, vagy Blu-ray-tartalom streamelhető. Sajnos nem tudni, hogy Európában mikor lesz megvásárolható ez a vonzó páros, addig is mindenesetre videón is bemutatkoznak:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.