Hirdetés

7 milliméteres SSD-k a Mushkintól



|

Ultrabookokba is kiváló megoldások lehetnek az új, mozgó alkatrész nélküli meghajtók.

Hirdetés

Bár az ultrabookok nem remekelnek, a gyártók egyre több olyan hardvert mutatnak be, amelyek kiválóak a vékony notebookokhoz. Ezúttal a Mushkin mutatott be egy új SSD-sorozatot, amelynek a különlegessége, hogy meglehetősen vékony. A Chronos Delux széria mindössze 7 milliméter vastag.

 

A szabványos vastagságú meghajtók ennek ellenére nem versenyezhetnek a Western Digital 5 milliméteres merevlemezeivel, legalábbis méretben. Természetesen teljesítményben jobb alternatívát nyújtanak a HDD-knél.

 

A hamarosan kapható SATA III-as adattárolók MLC NAND Flash lapkákat használnak, és maximum 560 MB/másodperces olvasási és 515 MB/másodperces írási sebességre képesek. A 3 éves garanciával érkező SSD-k 60, 90, 120, 180, 240 és 480 gigsbájtos kapacitásokban lesznek kaphatóak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.