Hirdetés

8 GB-os Corsair Dominator GTX kit, 2400 MHz-en



|

A csúcskategóriás memóriacsomaggal a Corsair a teljesítmények jelenlegi felső határát feszegeti.

Hirdetés

A Corsair tovább bővítette a felsőkategóriás, tuningbarát memóriaszériáját, a Dominator GTX-et. Az ezúttal bemutatott csomag dual-channelben működik, és 8 gigabájtot kínál (két darab 4 GB-os modulból áll össze). Az újdonság 2400 MHz-en képes működni, 9-11-10-30-as időzítés és 1,65 voltos feszültség mellett.

 

A gyártó elmondása szerint az új kit célja az, hogy a tuningkedvelő felhasználók megismerhessék a memóriák jelenlegi teljesítményének felső határait. Azt is hozzátették, hogy amíg a vásárlóik a gépeik gyorsabbá és erősebbé tételének megszállottjai lesznek, addig folyamatosan dobják majd piacra a legkülönösebb és legerősebb memóriacsomagokat az igények kielégítése érdekében.

 

Az ezúttal kiadott, 2400 MHz-es Dominator GTX csomagban található modulok DHX+ hűtőbordákat kaptak, és jár hozzájuk egy AirFlow 2 GTL ventilátor is. A Corsair 499 amerikai dollárért kínálja az új kitet.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.