Hirdetés

800 GB-os üzleti SSD a SanDisktől



|

Az SAS csatolófelületű Lighting szériás adattárolók 2,5 hüvelykesek.

Hirdetés

A Pilant Technology felvásárlását követően a SanDisk létrehozta az Enterprise Storage Solutions divízióját, amelynek első termékei az új, Lighting szériás SSD-meghajtók. Az adattárolók 6 gigabit per másodperces adatátvitelre alkalmas SAS csatolófelülettel rendelkeznek.

 

Az új SSD-k 2,5 hüvelykesek, és WTL (Write Through Logging) technológiát alkalmaznak a teljesítmény növelése érdekében. Az adatátviteli sebességük eléri a 420 MB per másodperces értéket, a másodpercenkénti I/O-műveletek száma pedig a 120 000-et.

 

A Lightsing SSD-sorozat várhatóan az idei harmadik negyedévben érkezik meg a piacra. Az SLC-s modellek 100, 200 és 400 gigabájtos kapacitásokban lesznek megvásárolhatóak, míg az MLC-alapú verziókat 400 és 800 gigabájtos változatokban lehet majd beszerezni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.