Hirdetés

8K-s kijelzővel rohamoz a Sharp



|

Az Ultra HD felbontású panelekmellett frissült az AQUOS család, de egy 8k-s felbontású tévét is magával vitt a Sharp a CES-re.

Hirdetés

A Sharp a CES-en hivatalosan is bemutatta a sokak által várt IGZO (indium-gallium-cink-oxid) félvezetőt, és az első olyan termékeit, amelyek már erre épülnek. Az IGZO technológia energiatakarékosságot ígér, de képes nagyfelbontású képek megjelenítésére és érintésvezérlés alkalmazására is.

A gyártó a tévéit tekintve nem bízta a véletlenre a frissítést: közel húsz, 60 colosnál nagyobb AQUOS LED televízióval újított, köztük egy 90 hüvelykessel. A Sharp sem maradhatott le az Ultra HD-s szenzációról, amelyek a Full HD utódját, a 4K-t jelentik. A 32 hüvelykes  PN-K321 monitor egy érintőképernyős kijelző, amely IGZO technológiával és ultranagy, 4K × 2K felbontással (3840 × 2160 pixel) rendelkezik, és csak 35 mm vastag. A 10-pontos multi-touch-képes monitor várhatóan februárban kerül forgalomba.

Hasonlóan másokhoz, a Sharp is készül a változásra, ami már a 4K utáni világot is jelenti. A CES-re magukkal vittek egy 8K felbontású (7680 x 4320), 85 hüvelykes TV-t is. 

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.