Hirdetés

9 milliméteres Seagate HDD nagyobb kapacitással



|

A FreeAgent GoFlex külső merevlemez már 500 gigabájtnyi tárhelyet kínál.

Hirdetés

A Seagate először tavaly áprilisban mutatta be a meglehetősen vékony külső merevlemezeit, amelyek a FreeAgent GoFlex szériát indították el. A HDD-iparban a második helyre szorult Seagate most frissítette a sorozatot egy új, még nagyobb modellel.

 

Az új, szintén hordozható HDD továbbra is mindössze 9 milliméter vastag maradt, azonban már 500 gigabájtnyi tárhelyet kínál, és 7200 RPM-en üzemel. Az USB 3.0 támogatásának köszönhetően az ultrabookokban is szerephez juthat a Seagate újdonsága.

 

Bár az SSD-kkel szemben nem kínál ütésállóságot a Seagate új merevlemeze, az ára sokkalta barátságosabb, 129 euró. Emellett a rendelkezésre álló kapacitás is a többszöröse egy átlagos SSD-meghajtóénak. A FreeAgent GoFlex család kisebbik, korábbi tagja 350 gigabájtot kínál, 80 euróért.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.