Hirdetés

A Corsair Vengeance perifériák a játékosokat helyezik a fókuszba



|

A PC-s hardverek, mint a nagysebességű RAM-ok, tápok, SSD-k gyártója, most a játékosok felé fordul.

Hirdetés

A kaliforniai bázisú cég bejelentette új perifériáit, melyek a játékosok különböző rétegeit veszik célba. A Corsair Vengeance K60 és K90 billentyűzetekből a K90 az MMO-kedvelőket helyezi előtérbe, a maga LED-világítású gombjaival, melyek intenzitása négy szinten állítható, valamint a bal oldalon elhelyezett 18 darab G-billentyűvel. Ezek összesen 54 darab, programozható makrót tesznek lehetővé, melyeket a beépített 36 KB-os memória tárolja.

A K60-at az FPS rajongók fogják csípni, a külön textúrázott WASD billentyűknek köszönhetően, illetve az 1-6 sor is egyedi borítást kapott. A bal oldalon elhelyezett csuklótámasz szintén hasznos segítség, főleg a hosszabb játékok során. A K90 ára 129.99 dollár, míg a K60 109.99 dollárért kerülhet értő kezekbe.

Hasonló elnevezéseket kapott az egér család is, ami nem is csoda, hiszen az M90 itt is az MMO játékosoknak készült, 5.700 DPI-s lézer szenzorral, alumínium házzal, változtatható válaszidővel (1, 2, 4, 8 ms), masszív görgetővel, programozható érzékelővel, valamint felszín érzékelővel, a problémamentes működés érdekében. A 15 darab programozható gombhoz 48 KB memória és LED világítás társul, amit mi is élvezhetünk, ha kifizetünk érte 79.99 dollárt.

Az FPS-t előnyben részesítő játékosok számára az M60 lehet a megfelelő választás, mivel tartalmaz egy külön sniper  gombot megnyomva, mellyel azonnal bejön a távcső nézete, míg a magas DPI a pontos célzást segíti. Ára 69.99 dollár.

Aki szeretne a fején is Corsair színekben pompázni, annak a Vengeance 1500 a megoldás, mely Dolby 7.1-et szolgáltató fejhallgató, az elvárható zajszűréses mikrofonnal, flexibilis pánttal és remek hangminőséggel, 99.99 dollárért. Aki csak 39.99 dollárt hajlandó kifizetni, annak a Vengeance 1100 a megoldás, mely nem csak játékra, hanem VOIP hívásokra, videóbeszélgetésekre is megfelelő.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.