Hirdetés

A Gigabyte alaplapjai is támogatják az új processzorokat



|

Egy BIOS-frissítésnek köszönhetően lesznek támogatottak a következő-generációs CPU-k.

Hirdetés

Közelednek az Intel következő-generációs LGA1151-es foglalatú processzorai, az alaplapgyártók pedig próbálnak mielőbb támogatást nyújtani ezekhez a már piacon lévő alaplapjaikon. 

Hirdetés

Ezúttal a Gigabyte tesz elérhetővé olyan egyszerű BIOS-frissítéseket, amelyeknek köszönhetően a Z170, a H170, a B150 és a H110 lapkakészletekre építő alaplapjai mind képesek lesznek befogadni az új Intel CPU-kat. 

A frissítésre az egyik egyszerű módszer a BIOS-on belül elérhető Q-Flash funkció, amely USB-s meghajtóról tudja a letöltött BIOS-frissítést telepíteni. 

Az alternatíva a drágább megoldásokon a Q-Flash Plus, amely CPU és memória nélkül is elvégzi a feladatot. 

A Gigabyte mérnökei tesztelték és hitelesítették az összes 100-as szériás Gigabyte alaplapot annak érdekében, hogy a kompatibilitással és a teljesítménnyel ne legyen gond. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.