Hirdetés

A Huawei is okosórán dolgozik



|

A Mobile World Congressen mutatkozik be az újdonság.

Hirdetés

Okosórája sok gyártónak van már, de annál több gondolkodik azon, hogy bemutasson egy sajátot, ami reményeik szerint jobb, mint a többi. A következő okosóra a Huawei kezei közül kerül ki, méghozzá a tervek szerint az idei Mobile World Congressen. 

Hirdetés

Az ebben a hónapban megrendezendő barcelonai show-n a Huawei több új okostelefont is bemutat majd, azonban további konkrétumokat nem voltak hajlandóak elárulni, jelentette a The Wall Street Journal. Annyi mindenesetre bizonyos, hogy nem az Ascend P6 utódja érkezik - annak külön eseményt szentel a Huawei. 

Okosórából már a januári CES-en sem volt hiány, bár egyik sem lett korszakalkotó. A kategória legfőbb baja még mindig az, hogy nem képes eléggé a vásárlásra motiválni a felhasználókat, illetve olyan funkciókat és praktikus módokat biztosítani, amelyek a geekeken kívül másokat is érdekelnének. A szakértők egyedül az iWatch-ban látnak sorsfordító lehetőségeket. 

Az idei Mobile World Congresst február 24-27. között rendezik meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.