Hirdetés

A játékosokat célozza a Thermaltake új háza



|

Az Overseer RX-I a játékosok igényeinek kielégítésére lett tervezve.

Hirdetés

A fekete színű ház külsejének megalkotásakor az E-sport stílus volt a cél, így került az elejére a világító ventillátor és odabent is ennek köszönhető az alsó elhelyezésű táp. Összesen hat darab 3,5 hüvelykes, valamint három 5.25 hüvelykes férőhellyel rendelkezik, mely elégnek kell legyen az átlagosnál több merevlemezt és optikai meghajtót kedvelő játékosoknak is.

A tetőn kapott helyet a külső HDD dokkolója, így kellően stabilan, és jól hozzáférhetően, problémamentesen tudjuk csatlakoztatni a plusz merevlemezünket. A folyadékos hűtést előnyben részesítők számára is egyszerű feladat, ugyanis megtalálják az összes, ehhez a variánshoz szükséges előkészítést, így nem kell nekik fúrni és faragni.

A mostanában terjedőben lévő megoldásoknak megfelelően nem maradt el a porszűrő sem, így jó eséllyel kevesebb porcica fogja átmeneti szállásnak használni az Overseer házunkat, mint az ezt nélkülöző megoldások esetében. Méreteit tekintve 535 x 220 x 580 mm (HxWxD), súlya pedig 10.3 kilogramm, ára pedig valahol 150 dollár körül alakul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.