Hirdetés

A jövő héten érkeznek az új iPadek



|

Az Apple négy iPad tabletet tesztel házon belül - a jövő héten három új iPad mutatkozhat be, külön esemény nélkül.

Hirdetés

A pletykák szerint az Apple már a jövő héten bemutatja az új iPad tábláit, ezúttal azonban nem tart külön rendezvényt. Ez kissé meglepő, de meghívókat valóban nem küldött szét a vállalat, tehát minden jel arra utal, hogy az új iPadeknek nem jár nagy rivaldafény, csak néhány sajtóanyag. 

Hirdetés

Ezt támasztja alá a mobilos marketinggel foglalkozó Fiksu jelentése is. A cég naplói szerint az Apple négy különböző iPadet tesztel házon belül. Ezt onnan tudja a vállalat, hogy speciális követéssel foglalkozik, amit rengeteg app használ. Az Apple pedig telepít appokat a tesztkészülékekre, amelyek pedig támogatják a Fiksu megoldását. 

A Fiksu olyan tabletekkel találkozott, amelyekre az Apple 7,1; 7,2; 7,3; valamint 7,4 néven hivatkozik. A legtöbbször (17 alkalommal) a 7,1 bukkant fel, amit a 7,2 (11), a 7,4 (10) és a 7,3 (5) követett a megjelenések számában. 

Egy hónappal a legutóbbi iPad Pro megjelenése előtt a Fiksu a 6,3/6,4 és a 6,7/6,8 modellekkel találkozott. Az újdonságokon iOS 10.3 béta vagy iOS 11 futott. 

A leghihetőbbnek tűnő információk alapján az Apple három új iPad Pro táblát dob piaca. A jelenlegi 9,7 és a 12,3 hüvelykes egyaránt frissülnek, és lesz egy 10,5 hüvelykes, amelynek nagyon vékony a kerete a kijelző körül. Ez, és a nagyobb kiadás A10X lapkát kap, a 9,7 hüvelykes a belépőmodellt jelenti majd, A9 SoC-vel. Az eladások 50-60 százalékát épp ez teheti majd ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.