Hirdetés

A leggyorsabb GTX 650 a Galaxy-től



|

A GPU órajelét egészen 1202 MHz-re növelte a Galaxy.

Hirdetés

Az NVIDIA GeForce GTX 650-es videokártyája különbözik a többi vezérlőtől, amely a 600-as szériát alkotja: nem rendelkezik az úgynevezett GPU Boost technológiával, ami az alkalmazások erőforrás-igényeinek megfelelően maga tudja növelni a GPU órajelét.

 

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a GPU-t ne lehetne már gyárilag jobb teljesítményre bírni, ezt pedig most a Galaxy bizonyította. Az új GTX 650-es kártyájuk 1202 MHz-es GPU-órajellel érkezik, ami az eddigi legmagasabb a piacon.

 

Az 1 GB GDDR5-ös VRAM 5 GHz-es órajeléhez nem nyúlt a Galaxy, viszont egy új, egyedi hűtőt tervezett a kártyához. A GeForce GTX 650 Black Edition egyelőre csak Kínában kapható, az ára valahol 150 euró környékén várható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.