Hirdetés

A legjobb ingyenes programok 4.



|

Számos rendkívül hasznos és szórakoztató alkalmazást találhatunk a weben, amelyekkel akár a komoly, drága szoftverek megvásárlása is kiküszöbölhető. Ez sorozatunk negyedik része.

Hirdetés

0730fokusz.jpg
Ingyenes. Igazi mágikus kifejezés a letölthető szoftverek és online alkalmazások folyamatosan táguló világában - tucatjával találhatunk az interneten kincset érő alkalmazásokat, amelyek térítésmentesen kínálnak praktikus megoldásokat.


Összeállításunk első részében irodai programokat és fájlkezelőket mutattunk be, másodszorra biztonsági és grafikai-videó alkalmazásokat soroltunk fel, majd a rendszer segédprogramok, valamint navigációt segítő alkalmazások kerülnek terítékre. Most pedig szervezéssel, időbeosztásunk menedzselésével és zenével kapcsolatos szoftvereket gyűjtöttünk csokorba.

 

Azokra összpontosítottunk, melyek az elmúlt hónapokban, években nem kaptak akkora publicitást, így sokan talán egyáltalán nem is ismerték őket. A teljes, kibővített változat a júliusi nyomtatott magazinban érhető el, a mostani összeállítás pedig egy lapozás után böngészhető végig!

 

0731-fok01.jpg


Voo2do.com
Sokkal több, mint egy hagyományos teendőlista. A feladatainkat projektekbe szervezhetjük, priorizálhatjuk, részletes teendőkre bonthatjuk ezen az oldalon.
Webes: www.voo2do.com


TimeBridge
Találkozókat vagy konzultációkat kell szerveznünk számos kollégával vagy ügyféllel, akik különböző levelező és naptárprogramot használnak? Itt a Timebridge, amelyet beépíthetünk Outlook-unkba, vagy a Google Calendarba, és lehetővé tehetjük vele a partnereink számára, hogy néhány lehetséges időpontot jelöljenek be nekünk a naptárunkban. Ezt akkor is megtehetik, ha nem használják ezt a programot, csak elküldjük nekik naptárunk elérhetőségét.
Webes: www.timebridge.com


30boxes.com
A rendkívül egyszerű kezelőfelületen lehetőségünk van az eseményekhez megjegyzéseket fűzni, meghívókat küldeni, Google maps linkeket csatolni, és kipróbálni még számos érdekes opciót.
Webes: www.30boxes.com


SyncMyCal
Ez a kalendárium és online notesz érdekes opcióival és igényes, különleges lehetőségeket rejtő kezelőfelületével hódít, melyben hamar elfelejtjük, hogy egy webböngészőben járunk.
Letölthető: www.iscrybe.com


Lightning
Jól kinéző, teljesértékű kalendárium és teendőlista a Thunderbird és a Mozilla kiváló, ingyenes levelező alkalmazásához.
Letölthető: hopp.pcworld.hu/4959

 

0731-fok02.jpg
 


Winamp
Összeállításunk talán legismertebb tagja a Winamp, melynek legújabb verziója már támogatja az iPodot, és számos biztonsági hiányosságot pótol, melyek a korábbiakban még problémát okozhattak.
Letölthető: www.winamp.com


Audacity
Ezzel a nyílt forráskódú programmal szerkeszthetünk és rögzíthetünk mp3, wav és egyéb digitális formátumú hangállományokat. Használhatjuk konvertálásra, podcast felvételére, és mixelhetünk vele speciális effektusokat kedvenc dalainkra.
Letölthető: audacity.sourceforge.net


Soundsnap
Hatalmas állománnyal rendelkező, nem jogvédett hanganyagokat tartalmazó adatbázis melyen szabadon böngészhetünk és letölthetünk file-okat.
Webes: soundsnap.com


iLike
A Windows Media Playerhez vagy iTunes-hoz való plug-in egy oldalsávot hoz létre, melyen folyamatosan megjeleníti azokkal az előadókkal kapcsolatos koncert-, album- és egyéb híreket, akiknek a zenéi szerepelnek a játszási listánkban. Emellett a figyelmünkbe ajánl olyan előadókat, akiket az általunk hallgatott dalok alapján megkedvelhetünk.
Webes: ilike.com


deezer
A francia oldal egy ingyenesen használható, hatalmas zenei adatbázis, melyben szabadon keresgélhetünk és hallgathatjuk kedvenceinket, és regisztráció után saját dallistákat hozhatunk létre. Letöltésre nincs mód, és sajnos a dalok egy része jogi okokból nem hallgatható meg (ezeknek csak megvásárlását ajánlja fel, illetve egy előre szerkesztett webrádiót indít el, melyben ezek a dalok is szerepelnek).
Webes: www.deezer.com


Lala.com
Igazi hiánypótló szolgáltatás. Feltölthetjük akár valamennyi kedvenc dalunkat erre az oldalra, és onnantól kezdve bárhol, bármikor meghallgathatjuk őket egy másik PC-n, letöltés nélkül.
Webes: www.lala.com


Wavosaur
Ha szükségünk van néhány rövidebb hanganyag egyszerű megszerkesztésére, effektezésére, vágására, bátran próbáljuk ki az ingyenes Wavosaur-t. Minden alapvető funkciót megtalálunk benne, amire nem professzionális felhasználáshoz szükségünk lehet.
Letölthető: www.wavosaur.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.