Hirdetés

A legjobb merevlemezgyártók



|

Nyilvánosságra hozták a merevlemezgyártók sorrendjét.

Hirdetés

A Seagate elsősorban a külső merevlemezek piacán elért eredményei miatt vásárolta meg a szebb napokat is látott Maxtort, azonban e lépésnek hála a Western Digital, Hitachi és Samsung is jelentős piaci részesedést szerzett.

 

 

hdd_rank.jpg

 

Forrás: iSuppli

 

 

A 2005-ben is éllovasnak számító Seagate részesedése 2006-ban 4,5 százalékot emelkedett, ami nagyrészt az említett felvásárlásnak köszönhető. A növekedési ütemben abszolút második helyezett a Samsung, amely mintegy 2,8 százalékos növekedést ért el egy év alatt, majd ezt követi a Western Digital 1,9- és a Hitachi 0,6 százalékos eredménye.

 

A tavalyi állapothoz képest az első három helyezett sorrendje nem változott, míg a negyedik helyről lecsúszott Maxtor helyét a Samsung vette át, amit a Toshiba és Fujitsu követ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.