Hirdetés

A legkisebb DSLR fényképezőgép



|

Az Olympus E-400 világ legkisebb és legkönnyebb tükörreflexes gépe.

Hirdetés

Csekély méretének köszönhetően igazán jól hordozható készülékről van szó, ami nem mellesleg remek paraméterekkel rendelkezik.

Az E-System fényképezőgépekre jellemző kiváló képalkotó teljesítmény nem változott. A mindenkor ragyogó, pormentes fotókat biztosító Supersonic Wave Filter pormentesítő rendszer mellett, a fényképezőgép 10.0 millió pixeles képérzékelőt alkalmaz. A fotózáshoz elengedhetetlen manuális vezérlés, ezen felül, az egyszerű kezelhetőséget biztosító automatikus opciók állnak a fotósok rendelkezésére – összesen 32 expozíció-vezérlési programmal. Különböző színes üzemmódok, és fekete-fehér szűrők is alkalmazhatóak. Mivel a fényképezőgép támogatja a NégyHarmad szabványt, a felhasználók számos Olympus és más gyártmányú tartozék valamint objektív közül választhatnak. Az E-400 fényképezőgéppel egyidejűleg, két új, ultrakompakt Olympus ZUIKO DIGITAL objektív is megjelenik a piacon. Standard használatra tökéletesen alkalmas EZ-1442 ED 14-42mm 1:3.5-5.6 (35mm-es megfelelője 28-84mm). Nagyobb mértékű nagyításra az Olympus az EZ-4015-2 ED 40-150mm 1:4.0-5.6 (80-300mm) objektívet kínálja.

Az E-400 jó példa arra, hogy a digitális tükörreflexes minőség és sokoldalúság, kompakt mérettel, valamint egyszerű kezelhetőséggel kombinálható. A fényképezőgép 2006. októberében jelenik meg az üzletekben.


Az Olympus E-400 digitális tükörreflexes fényképezőgép fő jellemzői:
· 10 millió pixel
· 6.4cm/2.5” átmérőjű LCD
· Supersonic Wave Filter pormentesítő rendszer
· Két memóriakártya nyílás (xD-Picture Card és CompactFlash)
· 31 expozíció-vezérlési program (5 expozíció-vezérlési, 7 kreatív üzemmód és 19 program)
· Beépített felpattanó vaku (GN 10)
· 3 kép/másodperc sebességgel max. 5 sorozatkép készíthető RAW puffer üzemmódban
· Egyérintéses fehéregyensúly
· TruePic TURBO processzor
· AF rögzítés funkció
· Mélységélesség előnézet funkció
· Továbbfejlesztett, 49 mezős digitális ESP és szpot fénymérés
· Automatikus expozíciósorozat funkció
· Információ kijelzés kezdő és haladó szinten
· Részletes lejátszási információ kijelző és hisztogram
· Az intuitív grafikus felhasználói felületnek és gomboknak köszönhetően kivételesen egyszerűen kezelhető, melyek azonnali hozzáférést engednek a gyakran használt funkciókhoz
· NégyHarmad szabvány

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.