Hirdetés

A legkisebb USB 3.0-ás pendrive, az Apacertől



|

Az AH152 ütésálló, nagyon kicsi, és kellően gyors is.

Hirdetés

Az Apacer AH152-es pendrive-ja új rekordot állít fel az USB-kulcsok között. A COB-technológóiával készült adattároló, amely kisebb, mint egy pénzérme, a leggyorsabb mini pendrive, amely ráadásul a legkisebb is az USB 3.0-ások között. 

 

A mindössze 2,9 x 1,65 x 08 centiméteres AH152 adatátviteli sebessége eléri a 80 megabájtot másodpercenként, eközben az apróság ütés-, víz- és porálló is. A stílusos adathordozó kiváló kiegészítő lehet például egy ultrabookhoz is.

 

A visszafelé USB 2.0-val is kompatibilis pendrive 16 és 32 gigabájtos kapacitásokban kapható, egyelőre ismeretlen áron. A gyártó az USB-kulcshoz mellékeli az ACE tömörítőt is, amellyel állításuk szerint a kapacitás akár ötszörös mértékben is kihasználható. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.