Hirdetés

A legolcsóbb HD monitor



|

Rendkívül kedvező áron dobja piacra 24 hüvelykes megjelenítőjét a V7.

Hirdetés

Az általunk is bemutatott V7 kellemes csalódás volt tesztjeink során: kedvező áron remek minőségű eszközöket vásárolhatunk ezalatt a márkanév alatt. A gyártó most újabb nagy dobásra készül, ugyanis körülbelül 80 ezer forintnak megfelelő valutáért kínálja majd 24 hüvelykes, HD-felbontású megjelenítőit.

 

videoseven.jpg

 

A D24W33 típusjelzésű monitor számos, csak drágább társaira jellemző képességgel rendelkezik majd. Villámgyors TN+Film technológiájú panele 2 milliszekundumos válaszidőt ígér, 1000:1-hez kontrasztarány és 250 cd/m2 fényerő mellett, az igazi különlegesség azonban a HDMI csatoló - ezzel is összeköthetjük majd. Bólintható, támogatja a portré üzemmódot, még beépített hangszórói is vannak: egy szóval mindent tud. Ezért az árért cserébe remek választásnak ígérkezik!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.