Hirdetés

A legszebb nyomtató, amit eddig láttunk



|

A Samsung bemutatta legújabb nyomtatóit, melyek elsősorban küllemükkel hívják fel magukra a figyelmet: külső borításuk a zongorákéhoz hasonló lakk-fekete.

Hirdetés

Az ML-1630-as egy fekete-fehér lézernyomtató, amely 17 oldalt teljesít percenként. Nem csak szép, de kategóriájában jelenleg a világ legkisebbje (magassága például csak 121 mm). A hangjára sem lehet panasz, hiszen azt sikerült 45 dB-re leszorítania a mérnököknek. Felbontása egyébként 1200×600 dpi és 100 lapos papírtálcával rendelkezik.

 

ML-1630.jpg

 

A képgalériához kattintson a képre!

 

 

Nagyobb testvére a lapolvasó modullal is felszerelt SCX-4500-as, ami így nyomtatás mellett szkennelésre és fénymásolásra is használható. A nagy jelző természetesen csak a funkcionalitásra utal, hiszen ez készülék is a multifunkciósok közt a jelenleg elérhető legkisebb helyigényű modell. A hangkibocsátása az SCX-4500-nak is csak 45 dB, a lapolvasó felbontása 4800 dpi, a nyomtató/másolóé pedig 600 dpi.

 

SCX-4500.jpg

 

A képgalériához kattintson a képre!

 

 

 

A két eszköz nemcsak megjelenésében, de árában is exkluzív: az ML-1630-as 44 000 forint körül bruttó áron, míg az SCX-4500 körülbelül 70 ezer forintos áron lesz elérhető.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.