Hirdetés

A Logitech célja a nappalink



|

A Slim Devices megvásárlásával is a szórakoztató elektronika felé migrál a cég.

Hirdetés

Nemrégiben jelentette be a Logitech, hogy 20 millió USD értékben megvásárolta a Slim Devicest. A bekebelezett cég a hálózati zenelejátszók fejlesztése terén szerzett úttörőként nagy tapasztalatot és hírnevet, legismertebb munkái a Squeezebox és a Transporter médialejátszók. A frissen beszerzett céget a Logitech dinamikusan növekvő Entertainment and Communication (szórakoztatás és kommunikáció) üzleti egységébe integrálják. A két fent nevezett termék egyelőre továbbra is kapható lesz a Slim Devices zászlaja alatt, a későbbiek során természetesen várhatóak lesznek változások az elnevezésekben is.




A Slim Devicest 2001-ben alapította Sean Adams vezérigazgató és Dean Blackktter technológiai igazgató. A céget a Squeezebox révén ismerik legtöbben, mely egy médialejátszó készülék, lehetővé teszi zenei folyamok (stream), tipikusan internetes rádióadások hallgatását a ház több pontján, egy PC-hez vagy helyi hálózaton közvetlenül az internetre csatlakozva. A Slim Devices fejlesztőcsapata reméli, hogy a Logitech márkanév erejét és marketing kapacitását felhasználva még nagyobb számban érhetnek el vásárlókat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.