Hirdetés

A marketinges élete a Rome táskával - laptoptáska teszt



|

Rendhagyó teszt egy rendhagyó táskához. Tesztünkben az egyik kolléganőm, Judit volt segítségünkre, neki kellett elviselnie a táska miatti vizslató pillantásokat.

Hirdetés

Nem is olyan rég tudosítottunk róla, hogy a Trust új dizájnos laptoptáskákat jelentetett meg a kínálatában - a városneves szériát bővítették ki három új táskával. Nálunk most a Rome nevezetű táska járt, amelynek a tesztelésében a fent említett kolléganőm segédkezett. Egész konkrétan amikor megérkezett a táska a szerkesztőségünkbe, a furcsa formája miatt rögtön megtetszett neki (is), hiszen élőben úgy néz ki, mintha táska lenne a táskában.

Így néz ki a táska a kézben...

Ahol ugyanis a vállpánt bőrcsíkja megszakad, ott kissé eláll az anyag magától a táskarésztől, mindkét oldalon - két zseb található oldalt emiatt, amelyekbe bele lehet pakolni a különböző papírokat, hivatalos dokumentumokat, ha nem akarjuk előrángatni a táska legmélyéről például a bérletünket a metrónál.

Maga a táska ahhoz képest, hogy szinte bármit bele lehet pakolni a laptop mellé, viszonylag vékony és nőies darab. Nagy előnye, hogy a vállpántja elég nagy ahhoz, hogy vállra tudjuk venni, úgyhogy nem kell kézben hordozni a laptopot, ezáltal jobban eloszlik a cipelendő súly is. Kézben hordozva a tapasztalataink szerint nem volt túl kényelmes, vállon sokkal inkább megfelelt, illetőleg egyáltalán nem tűnt laptoptáskának sem.

Teljesen nőies darabról van szó tehát, amibe szinte minden belefért, amire egy nőnek szüksége lehet. (Ismerjük magunkat, amit lehet, úgyis beleszuszakoljuk a táskába - közhely, de igaz, hogy egy nőnél az egykilós kenyér mellett elfér még a napi ebéd, sminkcuccok stb. is.)

...így pedig vállon.

Judit fontos tapasztalata volt, hogy rengetegen megnézték a metrón, amikor nála volt a táska, ilyesmit pedig eddig nem tapasztalt táska esetében (bevallom, én sem nagyon).

Összességében véve nagyon jó vállon horható laptoptáskát ismerhettünk meg a Trust Rome személyében, megfelelően telepakolható, nőies, elég nagy, mégsem túl nagydarab - pont jó.

Előny:

- felfigyelnek rá az emberek

- dizájnos, elég sok zseb van benne/rajta

- jó az elosztása, vízlepergető

- olcsó

Hátrány:

- nem találtunk

Ár: kb. 6300 forint

Forgalmazó: R. A. Trade Kft.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.