Hirdetés

A Microsoft szerint semmirevalók a tabletek



|

Steve Ballmer szerint a kettő az egyben típusú eszközök jelentik a járható utat.

Hirdetés

A Microsoft ügyvezetője, Steve Ballmer szerint a jövő a kettő az egyben típusú gépekben keresendő, ugyanis a hagyományos tabletekkel nem lehet elég jó felhasználói élményt elérni. Ballmer arra emlékeztetett, hogy milyen gyakran látunk olyanokat, akik magukkal viszik egy találkozóra, megbeszélésre a táblagépüket, hogy aztán a jegyzeteléskor inkább tollat és papírt használjanak. 

Szintén nem valami olcsó és kényelmes megoldás a vezeték nélküli billentyűzetekkel és tokokkal való próbálkozás, ami során egy hagyományos PC-szerűséget akarunk összerakni a tabletet használva. A Windows 8 és a Windows 8.1 ezt a helyzetet igyekszik majd megszüntetni, a hibrid eszközökkel karöltve. Mivel ezek szétszedhetőek, ezért nem kell külön notebookot és tabletet tartanunk. 

Ballmer a Build konferencián a Lenovo ütésálló ThinPad Helixét dicsérte, amely könnyű, Intel Core i7 processzorral rendelkezik, van beépített tolla és billentyűzete (extra akkuval), és egész nap bírja az üzemidejét tekintve. Az erős PC-nek és remek tabletnek titulált hibridekkel a Microsoft az iPadet és az androidos tableteket szeretné legyűrni. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.