Hirdetés

A Paramount kihátrál a HD DVD mögül?



|

A tegnapi bejelentést követően a Paramount meginogni látszik.

Hirdetés

A Paramount nyár végi HD DVD megállapodása nagy port kavart, de alapjaiban véve nem rengette meg a nagyfelbontású optikai adathordozók piacát. A Warner tegnapi hivatalos bejelentése viszont annál inkább - olyannyira, hogy a CES-en tartandó HD DVD konferencia el is maradt.

 

A Times és a Financial Times okfejtései egyértelműen állítják, hogy a Warner döntése okán a Paramount visszavonja majd exklúzív támogatását, ezzel gyakorlatialg véget vetve a formátumháborúnak.

 

A legnagyobb vesztesek az Indiana Jones rajongók, ugyanis a kiadó a digitálisan felújított triológiát az idén dobta volna piacra HD formátumban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.