Hirdetés

A PlayStation 4 sikeresebb lesz az Xbox One-nál



|

Az elemzők szerint a kezdetekben többet veszünk majd a PS 4-ből.

Hirdetés

A tervek szerint idén novemberben kerül piacra a Sony és a Microsoft új konzolja is. A PlayStation 4 két felvonásban jelenik meg, először ugyanis november 15-én Észak-Amerikában lehet majd megvásárolni, majd november 29-től már Európában is be lehet szerezni. A Microsoft ezzel szemben az Xbox One-t egységesen november 22-én juttatja el a boltokba, összesen 13 különböző országban. 

Hirdetés

A Wedbush Securities elemzői a közelgő megjelenések alkalmából az előrendeléseket és a várhatóan rendelkezésre álló készleteket vizsgálták. Ezek kapcsán azt szerették volna megállapítani, hogy a start után a kettő közül melyik konzol lesz a keresettebb

A jóslatok alapján a PlayStation 4 lesz a sikeresebb a két új konzol közül. A szakértők azt várják, hogy a Sony és a Microsoft is a teljes készletét el tudja majd adni rögtön az elején, a különbséget viszont az jelenti, hogy míg a Sony 1,5 milliós készlettel dobja piacra a PS 4-et, addig a Microsoft csak 1 millió Xbox One-t juttat el novemberben a boltokba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.