Hirdetés

A Razer a közösség segítségével tervezi meg a legütősebb Xbox 360-as arcade stick-et



|

Érdekes fejlesztésbe fogott a Razer, melybe bevonja a felhasználókat is.

Hirdetés

A Razer tegnap jelentett be egy programot, amelynek keretein belül a legütősebb Xbox 360® -as arcade stick-et közösen fejlesztik ki az ilyen típusú kontrollerek rajongói közösségével. Az arcade stick, melyet profi játékosok visszajelzései alapján fejlesztenek, jelenleg prototípus fázisban van. Az utolsó simítások előtt több mint 200 kiválasztott - profi Street Fighter™ IV játékosok, befolyásos modderek, és az arcade rajongó közösség tagjai - kap egy-egy darabot a Razer arcade stick-ből, hogy kipróbálhassa és elmondhassa véleményét, melynek figyelembevételével tökéletesíthető a végül gyártásba kerülő termék.

 

 

„A Razer a játékosoknak van, a játékosoktól. A profi játékosaink termékeinkkel kapcsolatos visszajelzéseit már évek óta figyelembe vesszük és most nyitni szeretnénk a közösség felé is. Ezért akarjuk az összes arcade rajongó és modder véleményét megismerni ezen különleges arcade stick fejlesztése során.” - nyilatkozta Robert “RazerGuy” Krakoff, a Razer USA elnöke. „Ily módon ez nem csak a mi arcade stick-ünk lesz, hanem a közösségé is. Együtt egy olyan fegyvert hozunk létre, amely a lehető legjobb teljesítményt nyújtja a verekedős játékok kedvelőinek és lehetővé teszi az egyedi követelményeknek megfelelő moddolást is. Nem csak a színekről és a festésről kérdezzük meg az embereket, hanem elsősorban a hardverrel kapcsolatos visszajelzésekre vagyunk kíváncsiak.”

 

 

A világszerte megtalálható arcade közösség azon tagjait, akik szívesen vennének részt ebben a béta programban, arra buzdítja a gyártó, hogy írják meg ötleteiket a www.razerzone.com/bredtofight oldalon, valamint azt is írják meg, hogy miért ők lennének a legalkalmasabbak a prototípus tesztelésére. A regisztrálók más személyeket is ajánlhatnak a programban való részvételre. Világszerte több mint 200 sikeres jelentkező otthonába jut el egy arcade stick prototípust.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.