Hirdetés

A Samsung arany Galaxy S4-gyel kontrázott az iPhone 5S-re



|

A dél-koreai gyártó az exkluzív arany-rózsaszín és arany-barna színösszeállítású Galaxy S4-ekkel próbálja meghódítani az Egyesült Arab Emírségek vásárlóit.

Hirdetés

Alig két héttel azután, hogy az Apple bemutatta a pezsgőszínű iPhone 5S-t, a Samsung is előrukkolt a saját „arany telefonjával”. A Gold Edition Samsung 4S-t arany-rózsaszín és arany-barna színekben lehet megvásárolni; a cég egyelőre csak az Egyesült Arab Emírségekben dobta piacra a telefont.

 

A The Verge szerint nem valószínű, hogy a készülékek a nemzetközi forgalmazásban is megjelennek majd: a Samsung ugyanannak az olajdollárokból megtollasodott közönségnek szánta a készüléket, amelyet a Nokia is megcélzott az Oroval.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.