Hirdetés

A Sony kilenc darab új, digitális képkeretet dob piacra



|

A gyártó ma tette elérhetővé az S-Frame elnevezésű családot.

Hirdetés

A képkeretek többféle méretben, 7 és 10.1 hüvelykes kivitelben vásárolhatóak meg, ízléstől és pénztárcától függően. Az új keretek SD kártya foglalattal és USB csatlakozóval rendelkeznek, illetve többféle vetítési módot, valamint óra/naptár nézetet kínálnak. Mindegyik modell rendelkezik energiatakarékos móddal, mellyel beállíthatjuk, hogy mikor lépjen készenléti üzemmódba, akár azért, mert éjszaka úgysem nézi senki, akár azért, mert nappal nem vagyunk otthon.

Árban és szolgáltatásban a 9.2 hüvelykes DPF-HD 1000(1024x600), és a 7.3 hüvelykes HD 800 (800x480) jelentik a csúcsmodelleket, melyek HD videó lejátszást, 50p-s FULL HD videók megtekintését, MPEG4, MPEG1 és Motion JPEG kezelést tesznek lehetővé. Ezen kívül rendelkeznek beépített sztereo hangszóróval, MP3 lejátszóval, valamint vetítés közbeni háttérzene lejátszással. Mindezek mellett 2 GB belső memóriát is tartalmaznak, ráadásként pedig távirányítóval kezelhetjük őket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.