Hirdetés

A Sony szerint túl nagy jelentőséget tulajdonítunk a 3D-nek



|

A neves gyártó angliai piacának feje egy játékokkal foglalkozó magazinnak nyilatkozott a 3D fontosságáról.

Hirdetés

Hollywood és a mozik egyértelműen azt sulykolják, hogy a nem 3D-s filmnézés már nem tartalmaz semmilyen élményt, és tény, hogy más az, amikor egy fegyver csöve valóban ránk mered, vagy ott ülünk a szállingózó hópelyhekben. Ugyanakkor a Sony szerint a 3D-nek messze nincs akkora jelentősége, mint ahogyan azt a filmipar szeretné beállítani. Minderről Fergal Gara, a Sony Entertainment UK feje beszélt az Eurogamernek, de ő sem az ingujjából rángatta elő ezt a megállapítást. Megszavaztatták ugyanis a vásárlóikat a témában, akiktől döntő többségben azt a választ kapták, hogy nem fontos a 3D.

Fontos azonban megjegyezni, hogy itt elsősorban játékos szempontból történt a megkérdezés, ahol a technológia valóban nem túl elterjedt. Ugyanakkor Gara szerint más területeken is igaz ez a megállapítás és főleg a szemüveg az, amit nem kedvelnek az emberek. A Sony embere szerint az otthoni szórakozást egyébként sem lehet összehasonlítani a mozizással, hiszen utóbbinál leülnek a nézők és egy helyre bámulnak, míg odahaza csöröghet a telefon, kopoghatnak az ajtón, bőghet a gyerek, ilyenkor pedig a szemüveg csak útban van. Mindettől függetlenül a Sony komoly lehetőségeket lát a 3D-ben, de inkább a szemüveg nélküli lehetőségeket kutatják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.