Hirdetés

A Steammel jön a Razer játékos tabletje



|

A Razer Edge eredetileg az idei CES kiállításon érkezett meg, de most továbbfejlődött.

Hirdetés

A Razer hardveresen nem módosított a játékos tabletjén, helyette viszont megállapodott a Valve csapatával a Steam használatáról. Az Edge így előretelepítve kínálja hamarosan a szoftvert, amely lehetővé teszi a digitális terjesztést, a digitális jogkezelést, a multiplayert és a kommunikációt.

A döntés azért is áll összhangban az eredeti célokkal, mert a PC-s játékosokra fókuszálnak, a steames címek pedig könnyedén futnak majd a táblán. Az Edge még a Steam Big Picture módját is támogatja, amellyel óriástévéken lehet játszani, gamepaddel, billentyűzettel és egérrel kiegészítve.

A Steam jelenleg több mint 2000 címet árusít PC-s és maces rendszereken egyaránt. Az Edge hardveresen több mint elég a legújabb játékok kezeléséhez is, hiszen egy Intel Core i7-es CPU, egy NVIDIA GT640M grafikus vezérlő és 4-8 GB RAM dolgozik benne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.