Hirdetés

A Surface Pro 3-at is lehetetlen javítani



|

Az iFixit a létező legrosszabb osztályzatot adta a Microsoft táblagépének.

Hirdetés

A Microsoft Surface Pro 3 táblagépe sokat fejlődött az elődökhöz mérten, ráadásul laposabb és könnyebb is lett hozzájuk képest. A gyenge pontja azonban nem változott, gyakorlatilag továbbra is teljességgel javíthatatlan. Az iFixit szakemberei a létező legrosszabb osztályzatot adták neki javíthatóság szempontjából (1/10-et). 

Hirdetés

Bár a Surface Pro 3 elméletben alkalmas lenne egy laptop vagy egy asztali PC cseréjére is, a Microsoft pedig nagyon komolyan áll a mobilos világhoz, a redmondiak továbbra sem tudtak betörni a tabletpiacra, még a legkedveltebb öt közé sem. Az eladási statisztikák egyelőre nem kecsegtetnek sok jóval a Microsoft és a Windows számára. 

Az elődmodellben talált több mint 90 csavart ezúttal nagyon rossz minőségű ragasztókkal helyettesítették, amelyek ellehetetlenítik a kijelző és az akku cseréjét is. A kijelző üveglapja és LCD-je szintén lehetetlen feladat a csere tekintetében, mint a szétszedés során darabokra tört lap remekül mutatja. 

 

Fotó: iFixit

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.