Hirdetés

A Surface RT-n az árcsökkentés sem segít



|

Nem veszünk többet a microsoftos tabletből a kedvezmények ellenére sem.

Hirdetés

Nem is olyan régen röppent fel egy pletyka, amely szerint a Microsoft 150 dollárral csökkenti Amerikában a Surface RT árát. Az akciót valóban meglépte a redmondi cég, néhány nappal később pedig kiderült, hogy a Surface RT a világon mindenhol kedvezőbb áron, akár 30 százalékkal olcsóbban lesz beszerezhető. 

Ennek az egyik oka, hogy a Microsoft szeretné felpumpálni az első igazi táblájának az eladásait. A Digitimes szerint ugyanakkor az áreső ellenére sem számíthatnak nagyobb keresletre, mint eddig. Ez azért lehetséges, mert az androidos tabletek és az érintőképernyős, Windowszal szerelt notebookok ára ugyancsak esett az utóbbi időben. 

Egyes piacelemzők ugyanakkor azt mondják, a Microsoft célja nemes egyszerűséggel az, hogy elfogyassza a Surface RT készleteit, mert hamarosan jön a következő generációs Surface sorozat. A Surface RT ára jelenleg 350 dollár, a Surface Pro modellek ára viszont nem csökkent. Ezek állítólag valamivel jobban teljesítenek. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.