Hirdetés

A szomszéd USB egérpadja mindig zöldebb



|

Négy portos USB hub is a Trust zöld egérpadja.

Hirdetés

Úgy gondolja a Trust, hogy mindenkinek kijár 215×200 milliméter területű zöldövezet. Egyben, ha már úgyis használunk egérpadot, akkor ne csak arra használjuk, hogy koptassa az egér alját és összeszedje a piszkot, legyen valami hasznos járulékos funkciója is. Ezek az elképzelések végül a marketing ráhatástól erősen terhelt elnevezésű Mouse Pad with 4 Port USB Hub kütyüben öltöttek testet.

 

Trust fűminta USB-vel
Trust fűminta USB-vel

 

Zöld fűmintás egérpadról van szó, mikroszálas felülettel, mely nem flexibilis, hanem a szokásosnál merevebb és vastagabb is. Hátoldalán ott találjuk a négy darab USB 2.0-ás továbbcsatlakozást és még egy táp aljzatot is szükség esetére (arról nem szól a leírás, hogy tápegység van-e a csomagban, ahogy elnézzük valószínűleg nincsen.) Képgaléria itt.

 

Trust USB egérpad hátoldala
Trust USB egérpad hátoldala

 

Megnyugtató lehet valami ki zöldet látni a környéken, amit öntözni sem kell, no és a gép körül központosuló kábel dzsungel is enyhülhet a speciális egérpad bevetésével. Van hazai forgalmazója is a terméknek, mely közel 4000 forintba kerül mindenestül.

 

Trust egérpad fűmintával
Trust egérpad fűmintával

 

Hogy a termék a valóságban mennyire vonzza majd az íróasztalra a békákat, katicákat és virágokat, az majd a teszt során kiderül.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.