Hirdetés

A világ legkisebb négymagos PC-je



|

Mindössze 3 centiméter vastag a VIA x86-os gépe, az ARTiGO A1250.

Hirdetés

A VIA Technologies bemutatta a világ legkisebb x86-os, négymagos PC-jét. Az ARTiGO A1250 meglehetősen vékony, a belsejében pedig egy 1 GHz-es VIA QuadCore processzor (E széria), valamint egy VIA VX11H médiaprocesszor található. Az ultrakompakt gép otthoni és irodai használat mellett akár otthoni szervernek is alkalmas, vagy akár médiastreamingelésre, egészségügyi környezetbe.

 

A 32 watt fogyasztású gép könnyedén rejthető a monitor mögé, de akár a falra is szerelhető egy 10 x 10 centiméteres VESA adapterrel. A teljes rendszerek között a legvékonyabb négymagos gép ultraalacsony profillal rendelkezik, ugyanis mindössze 17,7 x 12,5 x 3 centiméteres.

 

Az apró PC számára a Full HD-s tartalmak lejátszása sem okoz gondot, H.264, MPEG-2, VC-1 és WMV9 kódolásokban. Az I/O panelre HDMI, VGA, Ethernet, két USB 3.0-ás, két USB 2.0-ás, valamint audiohoz szánt portok kerültek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.