Hirdetés

A Windows 8 még nem élénkített a PC-s piacon



|

A Microsoft újdonságának már fel kellett volna kavarnia az állóvizet.

Hirdetés

A Microsoft legújabb operációs rendszere október 26-án jelenik meg, a közelgő dátum pedig már fel kellett volna kavarja a PC-s piac állóvizét. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek komplett új PC-t kellene vásárolnia, azonban a gyártók állítása szerint az egyes alkatrészek iránti kereslet továbbra is alacsony.

 

Bár a piac szereplői azt remélik, hogy a kereslet ebben a hónapban vagy novemberben megugrik, valójában ők sem túl optimisták. Ezt támasztja alá az is, hogy az OS korábbi változatainak a megjelenése sem okozott vásárlási hullámot, inkább fokozatos átmenetet.

 

A Windows 8 körüli hírverés ellenére a cégek nem tehetnek sokat, mindössze annyit, hogy a készleteket a felhasználói igényekre igazítják - legyen szó sikerről vagy bukásról. Az operációs rendszer sokak szerint vagy remekel, vagy hamar elbukik.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.