Hirdetés

A Xerox új A3-as MFP-je nem felejt el takarékoskodni



|

Fejlett dokumentumkezelési szolgáltatásokat és biztonsági funkciókat ígér a kis- és közép vállaltoknak a Xerox WorkCentre 7120. Az új, színes, többfunkciós folyosólakó nyomtató nem hagyja ki a lehetőségeket a papírmegtakarításra.

Hirdetés

A költségérzékeny kis- és középvállalkozásoknak kifejlesztett Xerox WorkCentre 7120 színes többfunkciós készülékétől a Xerox Emulsion Aggregate High Gloss (EA-HG) magasfényű tonernek köszönhetően az eddigieknél szebb színeket is várhatunk, de ez nem minden. A gyártó ígéretei szerint nem csak tetszésünket keresi a készülék, hanem a vállalati kasszára is vigyáz. (Az EA-HG tonerek már az alsó kategóriában, egyes Phaser készülékekben is elérhetők.)

Xerox WorkCentre 7120
Xerox WorkCentre 7120


A legolcsóbb oldal természetesen az, amit nem nyomtattunk ki, különösen nem feleslegesen. A WorkCentre 7120-be beépített Earth Smart nyomtatásvezérlő alapbeállításként törli az elválasztó oldalakat és alkalmazza a kétoldalas nyomtatási funkciót, ami a papírmegtakarításban segít. A Xerox Auditron eszköz a színes nyomtatás költségeit követi nyomon. Lehetőség van IP szolgáltatáson keresztüli faxküldésre, illetve USB csatlakozón keresztüli nyomtatásra, lapolvasásra is. Egyúttal a dokumentumok e-mailben történő továbbítására, illetve hálózatra vagy tartalomkezelő szoftverekre való mentésére is képes a rendszer. A beérkező dokumentumok megtekinthetők a kezelőfelületen, vagy számítógépen, így könnyen elkerülhető a felesleges nyomtatás. A Xerox Extensible Interface Platform (EIP) szoftverplatformja, melyre a készülék épül lehetővé teszi, hogy a felhasználók munkáját az egyedi igények szerint kialakított alkalmazások segítsék.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.