Hirdetés

Acer Ferrari 1000 - szénszálas versenynotesz



|

Kis házban nagy erő. Így jellemezhetjük leginkább a legkisebb Acer Ferrari noteszgépet

Hirdetés

ferrari_2_small.jpg
Az Acer Ferrari 1000 típusszámából egy gyengített Ferrari 5000 gépre következtethetünk, azonban ez nem így van. Az „ezres” modell az ultrahordozható kategóriába tartozik, szemben egy korábbi lapszámunkban bemutatott Ferrari 5000-es modellel. Ennek következtében jelentős külső különbségeket fedezhetünk fel a két gép között, azonban a kis méret nem megy a teljesítmény rovására.

 

 


ferrari_1_small.jpg
Az ultrahordozható kategória jellemzője a kis méret, és a könnyű hordozhatóság. A Ferrari 1000 eleget tesz ennek a követelménynek, hiszen kijelzője kisméretű, mindössze 12,1 colos, és tömege 2 kg alatt van. A kis méret egyetlen hátránya, hogy az optikai meghajtó már nem fért el a gép belsejében, ezért ez egy külső házat kapott, amely FireWire kapun keresztül kapcsolhatunk a géphez. A Ferrari 1000 anyagminősége kiváló, a karbon fedél és a gumírozott hatású műanyagok kellemes tapintásúak. Egyetlen problémája, hogy ára nem arányos a méreteivel.

 

 

Ár: 667200 Ft

Adatok:

- AMD Turion X2 TL-60 2 GHz
- 2 × 2024 MB DDR II memória
- ATI Radeon 1150 512 MB Hypermemory
- 160 GB SATA merevlemez
- 12,1 hüvelykes CrystalBrite WXGA kijelző
- Külső DVD író, egér, BlueTooth telefon
- Windows XP Professional operációs rendszer
- 1,6 KG tömeg

 

Értékelés:

Előny: Exkluzív kivitel, könnyű
Hátrány: Borsos ár

 

Teljesítmény: 92
Szolgáltatás: 96

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.