Hirdetés

Active Media: 1,8 hüvelykes PATA SSD



|

A SaberTooth ZF SSD-meghajtók a lassú notebookok esetében lehetnek nagyon hatékonyak.

Hirdetés

Az Active Media Products bemutatta legújabb SSD-meghajtóit, amelyek a SaberTooth ZF szériát alkotják. 1,8 hüvelykes adattárolókról van szó - az újdonságok 40-tűs PATA ZIF interfészt használnak, illetve MLC NAND Flash memóriát, valamint EastWho IDE vezérlőt.

 

A gyártó szerint a ZIF merevlemezek legjobb alternatívája lehet az új SSD-széria: a kompatibilis notebookok esetében a lehető legjobb megoldásnak tartják a SaberTooth ZF szériát arra, hogy javítsanak egy lassú notebook teljesítményén.

 

A meghajtók három kapacitásban választhatóak. A 32 és a 64 gigabájtos modell 130 és 75 MB/másodperces olvasási és írási sebességre képes, ez a két érték a 128 gigabájtos verziónál 130 és 90 MB/másodperc. Az SSD-kre egy év garancia jár, áruk növekvő sorrendben 129, 189 és 349 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.