Hirdetés

Adatmentés szünet nélkül



|

A SanDisk új adaptere minden változtatást azonnal memóriakártyára ment.

Hirdetés

 

sandisk_adapter.jpg
A SanDisk ExpressCard FlashBack Adaptere egy notesz-vagy kézigép ExpressCard-foglalatába helyezhető, majd magába az adapterbe egy SD, vagy SDHC memóriakártya rakható. Az eredmény egy olyan megoldás, amely minden egyes változtatásnál menti adatainkat.

 

Ennek az előnye más hasonló célú termékhez képest az, hogy nem adott időpontokban történik a mentés, hanem minden egyes módosításnál, így kizárt, hogy az éppen szerkesztett dokumentum elveszne. A termék mellé egy windowsos program is jár, amellyel beállítható, hogy mely fájlokról, mappákról szeretnék automatikus mentést, így ha noteszgépünkkel történik is valami, nekünk valós idejű mentésünk lesz mindenről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.