Hirdetés

Aerocool Syclone II ház, játékosoknak



|

A teljesen fekete, különleges alumíniumból készült ház kék és piros világítással választható.

Hirdetés

Az Aerocool bemutatta legújabb házát, amely a Professional Series család legfrissebb tagja; és elsősorban a játékosokat, valamint a házfanatikusokat célozza meg. A Syclone II midi toronyról van szó. A ház 0,6 milliméteres SECC, japán acélból készült, és teljesen fekete, még belül is (a házak kedvelői tudják, hogy ez ritkaság).

 

A kézzel tökéletesen szerelhető házat kék és piros megvilágítással választhatjuk. A 480 x 270 x 525 milliméteres toronyba négy darab 5,25 hüvelykes meghajtót helyezhetünk. Felülre audio, USB 2.0, valamint eSATA csatlakozók kerültek. A vízhűtésre természetesen felkészítették a Syclone II-t, amely kivehető HDD-kerettel érkezik.

 

A Syclone II aljába egy kivehető, tápegység számára készített szűrőt is építettek, így redukálva a bejutó por mennyiségét. Elöl egy 140 milliméteres, míg hátul egy 120 milliméteres hűtőventilátor segíti a ház légáramlását. Az Aerocool Syclone II Európában a hónap közepétől kapható, 80 eurós áron.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.