Hirdetés

Agility 4 SSD-k az OCZ-től



|

A SATA III-as szériába az Indilinx Everest 2 vezérlője került.

Hirdetés

Az OCZ új SSD-sorozata az Agility 4, amelyet asztali és notebookokban való felhasználásra egyaránt ajánl a gyártó. Bár a SandForce-alapú meghajtókkal szemben alulmaradnak az újdonságok, a sebességre így sem lehet panasz. Ehhez azt is hozzátehetjük, hogy a SandForce biztosította elméleti maximumok a gyakorlatban általában nem közelítenek a leírt értékekhez.

 

Az Agility 4 meghajtókba az Indilinx Everest 2 vezérlője került, az adattárolók pedig SATA III-as csatolófelületet használnak. A másodpercenként 85 000 I/O-műveletre képes SSD-k adatátviteli sebessége eléri a 400 megabájtot másodpercenként.

 

Az új adattárolók 64 gigabájtos verziótól egészen 512 gigabájtos kapacitású változatig lesznek kaphatóak, 3 év garanciával. Árakról sajnos nem esett szó, a gyártó azonban meglehetősen jó ár-érték arányt ígért a leendő vásárlóknak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.