Hirdetés

Ajándék-stressz helyett USB-s strassz



|

Hihetetlen, de vannak olyan számítástechnikai kiegészítők, melyeknek nem csak Ken, hanem Barbie is örülne. USB szívecske, mini emlékkönyv lakat és gyöngyfüzéres fülhallgató található az Active Crystals palettán.

Hirdetés

A nők többsége bevallottan idegenkedik a számítástechnikai eszközöktől - kivéve, ha azok jól mutatnak. Ha még ékszerszerűen is hatnak, akkor már lebeszélni is nehéz őket a vásárlásról. Erre alapoz a Philips is új, Swarovski névvel fémjelzett kiegészítőivel, ismét megerősítve, hogy ami szép, az bizony nem olcsó : az ékszer meghajtók ára egységesen 149 euró.

 

heart0.jpg
Érzelmileg igencsak megbecsült dokumentumok tárolására mi lehetne stílusosabb, mint egy szívet formázó USB meghajtó? A hangzatos FM01SW20/00 modellszámot viselő eszköz felerészt fémből, felerészt teljesen fazettált, aszimmetrikus kristályból áll. Belsejében USB csatlakozót és 1 GB NAND flash memóriát rejt, valamint némi szoftvert jelszavas védelemhez és állomány szinkronizáláshoz.

 

 

 

 

heart.jpg
Vannak, akik a sok kisebb ékkövet kedvelik, számukra készült a Ceralun foglalatú, ezüst árnyalatú kristályokkal kirakott változat (FM01SW40/00). Kapacitása és szoftver melléklete azonos, ám olvasási sebessége közel duplája az előbbinek: 8 helyett 15 MB/s.

 

 

 

 

 

A hölgyek szívének titkai régen emlékkönyvben lakoztak, melyet kis lakat óvott illetéktelen hozzáféréstől. Ennek a kis biztonsági eszköznek a mintájára a Philips Swarovski kínálatában különleges, baguette csiszolású, ezüst árnyalatú kristályokkal körberakott USB lakatot is találunk (FM01SW60/00), illetve ennek kisköves, „strasszos" változatát is. A forma itt jobban utal a védelmi funkcióra, mint a szív alakú modellek esetében, de mindkét terméktípusra igaz, hogy a mellékelt szoftverrel elég komoly, 128 bites AES titkosítással óvhatjuk adatainkat.

 

 

lakat.jpg

 

 

Csinos MP3 lejátszókhoz nem illik egy olcsó fülhallgató, ezért találunk a gyártó divatkínálatában erre is megoldást, többet is. A Pure Crystal fülhallgató divatos, emellett a hangszóró és a kábel minőségére koncentráltak tervezői, Neodímium mágnesből készült a hangszóró.

 

 

purecrystal.jpg

 

 

A mély hangzást lényegesnek ítélők számára lesz dupla, esztétikai és akusztikus öröm is az Elegant Crystal fülhallgató, mely a szokásosnál nagyobb méretű membránokkal dolgozik.

 

 

elegantcrystal.jpg

 

 

A Clear Crystal modell feje egyedi kristályból készült, háromféle szilikon fülpárna is használható hozzá, jack csatlakozója aranyozott, no és az egész úgy gyönyörű, ahogy van.

 

 

clearcrystal.jpg

 

 

Találunk még a kínálatban igazi navette-csiszolású, ezüst árnyalatú kristályokból álló, bajonettzáras gyöngysor nyakpántot is, mely a titokzatos Amazone elnevezést kapta.

 

 

amazon.jpg

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.