Hirdetés

Akár 1 terabájt, Mac-eseknek is



|

Itt a NETGEAR ReadyNAS Duo.

Hirdetés

A világszerte januárban bejelentett NETGEAR ReadyNAS Duo (katt ide) márciustól már itthon is hozzáférhető.

 

 

enus_main-lores_product_rnd2000.jpg

 

Az otthoni-kisirodai hálózati tárolóeszközök palettáját gazdagítja a ReadyNAS Duo. Az eszköz a beépített SATA merevlemez(ek) tartalmát képes vegyes (Windows és Macintosh) hálózatokon megosztani. Többféle kiszerelésben kapható, egy darab 500, 750 vagy 1000 gigabájtos merevlemezzel. Opcionálisan képes akár egy második SATA merevlemezt is kezelni, amire árnyékmásolatokat készít a rendszer, így javítva a biztonságot.
Az egyszerű állománymegosztáson túlmenően a médiafolyamokat (streaming) is támogatja, így zenei és viedeós gyűjteményünket Apple iTunes-ról éppúgy elérhetjük, mint Windows Media Player 11 alól vagy például a NETGEAR EVA8000 médiakliens hardver segítségével. Hab a tortán az USB bővíthetőség, az internetes megosztás és a beépített BitTorrent kliens.



A ReadyNAS Duo összességében lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy központosítva és biztonságosan tárolják és használják adataikat és digitális média fájljaikat az otthoni hálózatukon, sőt azokat interneten át is biztonsággal elérjék.

 

 

rnd2000_diagram_06feb08.jpg

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.