Hirdetés

Akció az ADSL előfizetőknek



|

D-Link ADSL modemmel rendelkezők akciós áron vásárolhatnak D-Link Wi-Fi routert.

Hirdetés

A D-Link évek óta kizárólagos beszállítója a vezető magyarországi telefon- és ADSL szolgáltatóknak, szélessávú modemjei ma már több mint félmillió háztartásban és irodában biztosítják a stabil, megbízható Internet kapcsolatot.

 

Azok az ADSL előfizetők, akik D-Link modemmel rendelkeznek, és regisztrálják annak gyári számát a http://adsl.dlink.hu oldalon, rögzített, a piacon legolcsóbb áron vásárolhatják meg a kiválasztott terméket, sőt, a lakóhelyükhöz legközelebbi boltot is kiválaszthatják a gyártó 31 boltból álló Kiemelt SoHo Partneri hálózatából. Ez utóbbi szintén egyedülálló mind a hazai hálózati piacon, mind a D-Link európai hálózatában.

 

„Évek óta figyeljük a hálózati piac alakulását, és vártuk azt a pillanatot, amikor a félmilliót is meghaladó telepített modemünk jelentette piaci lehetőséget ki tudjuk használni, egyben értéktöbbletet tudunk biztosítani elégedett felhasználóinknak. Ez a pillanat, a piac felkészültsége és igénye a szélessávú Internet kapcsolat vezeték nélküli megosztására most érkezett el, és ahogy a kapcsolat biztosításában, úgy ennek megosztásában is vezető szerepet kívánunk betölteni. Ehhez pedig a legjobb eszköz az előfizetők számára kiemelkedő megbízhatóságú eszközöket kiemelkedő árkedvezménnyel biztosítani – így nemcsak a gyártó, hanem a várt több tízezer vásárló is profitál.” – indokolta az akciót és annak időzítését Élő András, a D-Link Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

 

Az akció részletei a http://adsl.dlink.hu oldalon olvashatók. Az akcióba bevont termékek a G és az N szabványos D-Link vezeték nélküli routerek és adapterek. A kedvezmény kizárólag a weboldalon kiválasztott Kiemelt D-Link SoHo Partnernél történő vásárlás esetén érvényesíthető.

 

A D-Link hamarosan a régebbi, nem általa gyártott modemek tulajdonosai számára is hasonlóan kedvező akcióval jelentkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.