Hirdetés

Alacsony időzítéssel működik G.Skill DDR4-3600 kitje



|

Összesen 16 GB kapacitást kínál a Trident Z memóriacsalád új tagja.

Hirdetés

A gamerek körében közismert G.Skill ma újabb memóriakittel bővítette a számítógépes játékosoknak tervezett Trident Z termékcsaládját, a csomagban kettő darab 8 gigabájtos memóriamodul található. A DDR4 szabványú stickek legnagyobb érdekességét nem a 3600 MHz-es effektív órajelük jelenti, hanem a frekvenciához képest rendkívül alacsonynak mondható CL15-15-15-35 időzítés.

Hirdetés


A gyártótól megszokott módon hűtőbordákba csomagolt memóriamodulok 1,35V feszültségen üzemelnek, XMP 2.0 memóriaprofil is jár hozzájuk. A G.Skill moduljainak specifikáció alaposan túlmutatnak a DDR4 szabvány elméleti maximumán, így a stabil működés érdekében csak minőségi alaplapokba érdemes ilyen memóriákat választani.


A memóriacsomag április végén kerül piacra, a várható áráról nem adott tájékoztatást a gyártó.


(Forrás: Tom's Hardware, G.Skill)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.